Sponsor worden van Foodnote 2020?

Er is voor uw organisatie een aantal goede redenen om dit concert (en heel graag ook de toekomstige concerten) te steunen door middel van een sponsorbijdrage:

  • Het vergroten van maatschappelijke betrokkenheid. Ofwel het aandacht geven aan de ‘P’ van People in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): een integrale visie op ondernemerschap, waarbij het bedrijf waarde creëert op economisch (profit), ecologisch (planet) en sociaal (people) gebied.
  • Het gebruik maken van de inspirerende omgeving van het Maastrichtse Conservatorium om uw relaties te ontvangen en te onderhouden.
  • Ruimte geven aan de kracht van muziek; om te verbinden, te inspireren, tot rust te brengen en te communiceren.
  • Een podium bieden aan veelbelovende muzikanten.
  • ‘Last but not at least’, het ‘Goede Doel’ steunen. Surf voor meer informatie naar de website van de Voedselbank Limburg Zuid: www.voedselbanklimburg-zuid.nl

Wij stellen u met genoegen de volgende sponsormogelijkheden voor.

Optie SILVER
 u betaalt € 250,-
 u krijgt 5 entreekaarten (inclusief 1 drankje na afloop)
 uw bedrijfsnaam/-logo wordt vermeld in alle reclame uitingen en als “Vriend van Foodnote” in het programmaboekje.

Optie GOLD
 u betaalt € 500,-
 u krijgt 10 entreekaarten
 uw bedrijfsnaam/-logo wordt vermeld in alle reclame uitingen, als ”sponsor van Foodnote” in het programmaboekje + een halve advertentiepagina en tijdens het concert.

Optie PLATINUM
 u betaalt € 1000,-
 u krijgt 15 entreekaarten
 u heeft de mogelijkheid om met uw relaties gebruik te maken van de preview; voorafgaande aan het concert wordt u door onze muzikale directeur van het Foodnote concert, Erwin Deleux geïnformeerd over de achtergronden van de muziek. Hierbij zullen enkele van de optredende muzikanten aanwezig zijn.
 uw bedrijfsnaam wordt vermeld in alle reclame uitingen, als “Hoofdsponsor van Foodnote” in het concertprogramma + een hele advertentiepagina, tijdens het concert en u kunt er voor kiezen een banner op onze website te plaatsen.

Optie TAILOR-MADE
 wij bespreken graag uw persoonlijke wensen om een passend pakket voor u samen te stelllen.